Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Använder Blogger.

Mina Bilder

tisdag 23 oktober 2012

Hur kan man inte glädjas

åt en 7 och 6 kilos....jooo jag brände två gigantiska laxar i ett fyrhugg de sista i dagen, där den förste efter flera luftsprång och rusningar trassla in sig i en av alla 12 för små...så linan gick av, tog de tredje spöt , då löser riggen med ytterligare en bebis, in med den och fort i vattnet med den...fortsatte drilla och fick in den till båten efter 20 minuter, då stod han rätt ner 10-12 m ner, och efter ytterligare en kraftig rusning så klev han av !!!! :-( så jävla surt...båda dom sista i fyrhugget tog i 1.7 knop, bara bita ihop och komma igen :-)

4 kommentarer:

Laffen 23 oktober 2012 kl. 22:27  

Du trenger ikke happy-pills vel?????kanskje einar har noen på lager for slike kris-tilfeller.Malin får staka deg lite på hodet og beretta for deg hur god du er til å fiske!!

Lidberg 24 oktober 2012 kl. 15:57  

Surt som fan. Men nu vet du ju vart dom bor. På dom igen bara. Eller så får jag hälsa på dem till helgen om du ger mig adressen;)

Björn 24 oktober 2012 kl. 16:01  

Är på väg till Einar nu,, behöver akut hjälp, har faaan ÅNGEST..Malin måste med nästa gång självklar :)Hoppas på bra väder i nästa vecka då TAR vi dom..

Björn 24 oktober 2012 kl. 16:43  

Ja fy...så jävla surt :( två lika stora på en gång !!!! Hur ofta händer de?? Dom växer inte på träd precis och så bommar jag bägge!!!! Hm..men helt klart är att de finns grov fisk där ute nu, bara att bita ihop å på dom igen..
Självklart ska du få adressen, vi tar de över telefon..

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails