Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Använder Blogger.

Mina Bilder

lördag 25 januari 2014

Halleberg

Idag skulle vi satsa hårt på kronhjort, men de blir inte alltid som man vill, första såten resulterade i kron-upptag  på pojkens drever Bella som efter en stund börjar bukta alldeles för trångt, och mycket riktigt hade hon växlat till rådjur, koppling sker och byte av område, nästa såt går vi in med två drevrar och upptagen lät inte vänta på sig, härlig musik,  men även här blev de rådjur på bägge hundarna och koppling, i sista såten bestämde vi att vi skjuter rådjur och naturligtvis blev det  rå även i denna såt , där Lundsgård stod rätt och fällde en killing för Vimsa..nya tag imorgon med förhoppning om hjortdrev :-)

Read more...

tisdag 21 januari 2014

Kina wobbler

Ytterligare några Bomber kopior från Kina, får inte till den nya blogger appen med bildstorleken, får testa lite. .. och texten hamnar över bilden, någon som vet om det går att få texten under bilden ?

Read more...

måndag 20 januari 2014

Krångel

Nya kineser, har haft samma problem som många andra med "bloggerdroid" senast tiden, står att de blivit publicerat men de kommer inte in, provar en ny app " blogger " nu, får se om den funkar.

Read more...

söndag 19 januari 2014

Vinter !


Kallt idag, hård ostlig vind, 25-30 cm snö och en kraftig upplega, som gör att man hör hundarna på max 250 m, snödjupet är inga problem för drevrarna, men med en hörbarhet lika med noll försvinner liksom tjusningen med jakten med drivande hund, är ungefär samma sak som om vi skulle trolla lax utan att ha knarren på ;) men blev 2 rådjur iallafall och några som vi hade i pass som vi släppte till nästa gång, många mycket trångt buktande drev gjorde att vi hade ovanligt mycket djur i pass idag, så även om upplegan ställde till de så blev de rätt bra till slut ändå :) Båten är inställd med nyservade motorer och nyinstallerade trimplan, bara invänta våren när det gäller fisket.

Read more...

fredag 3 januari 2014

Wobbler från " Knosa "



Återigen har " Knosa " fått till en super finish när han lackerat, ja vad säger man ?  TACK som fan Jonny :-)
Published with Blogger-droid v2.0.10

Read more...

torsdag 2 januari 2014

Dalbergså

Ställde in både jakt och fiske idag och tog upp båten istället, blåst, blåst och åter blåst och några enstaka fiskedagar där i mellan kan väl summera denna höst/vinter säsong, nu blir det service, montering av trimplan och en stor tvätt av båten, så den är i god kondition till nästa sjösättning..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Read more...

onsdag 1 januari 2014

I hamn

De blev 4 godkända idag,,  3 med iland och 5 för små, , allt i ytan, vatten temp mellan 4.3 -4.8 grader, , tack för trevligt sällskap Flyt, , får se om de blir fiske eller jakt imorgon, vindprognosen får avgöra de. .

Published with Blogger-droid v2.0.10

Read more...

Lax

Flyt med dagens första lax, tog en ny kines i ytan. ..härligt väder :-)

Published with Blogger-droid v2.0.10

Read more...

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails