Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Använder Blogger.

Mina Bilder

fredag 23 maj 2014

Kanon fiske !

4 med iland 7 kg i topp, två på 4.5- 5 kg och en 65:a, mängder av hugg, ett trippel hugg där samtliga klev av, de mest spektakulära var när riggen gick på 8 m djup flasher och löja och vi båda var bomsäkra på att ett as till gädda klivit på, dåligt utras och blytungt, vi hjälptes åt att drilla, efter lång tid börjar vi se flashern i ytan och även våran löja, vi fatta verkligen ingenting, då vi ser ytterligare en lina som trasslat in sig i våran flasher, in med flasher och löja, sen var de bara att börja hand dra in nästa lina, efter 20 m så börjar vi skymta en dispsy och efter de en flasher och till slut landar vi en riktigt fin vild lax runt 7-8 kg,  krokad i gällocket på en wobbler snarlik en bomber, laxen höll vi en lång stund vid sidan av båten och till slut piggna den till och drog iväg med ett riktigt plask :-)
Är de någon som känner igen dipsyn, flashern och wobblern, hör gärna av er, skulle vara kul att veta var och när den högg för er :-)
Super fiske med riktiga rulltjut av hoppande riktigt feta laxar i topptrim, löja både i ytan och rigg fungerade idag.
15.5 grader i vattnet,  så de sjunger nog på sista versen nu....
Tack för trevligt sällskap Bellman

3 kommentarer:

Laffen 23 maj 2014 kl. 21:08  

Bra fiska som vanlig mrBlue! Vi faar hoppas det her fortsetter og det blir bra sommerfiske.din baat er magisk som finner liner med 7-8kgs laxar ferdig kroka!!




Laffen 23 maj 2014 kl. 21:09  

Bra fiska som vanlig mrBlue! Vi faar hoppas det her fortsetter og det blir bra sommerfiske.din baat er magisk som finner liner med 7-8kgs laxar ferdig kroka!!

Anonym,  24 maj 2014 kl. 00:17  

Halloj.... det var min lina som gick av med flasher. Dipsy. Och bomber kopia från kinnevikens fritid i lidköping. Har du inget större behov av grejorna så hör gärna av dig till en arbetslös, sjukskriven stackare ;-) som även fick ett pulkdyk och blev av med 10 linutlösare.... sämsta dan på flera år. .... mvh ola johansson, söne, hindens rev. 0708 519992

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails