Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Använder Blogger.

Mina Bilder

onsdag 29 augusti 2012

Öring

ytan, megabass, ca: 70 cm, och ytterligare en grön...

Read more...

Lax

82 cm , riggen 18 m ner , sked, en öring 62 cm c&r en bättre öring tappad vid håven och 2 krokodiler...

Read more...

söndag 26 augusti 2012

Dagens fiske

inställt pga för hård vind..resultatet av gårdagens fiske , bra fiske.. nappa ju bra, men tyvärr så var alla 5 öringar som kom in i båten strax under 60 cm, men vi hade ett monster till öring på som tog i ytan , med ett av de värsta rull-skrik jag upplevt på ett ytspö, tyvärr klev den av 10 m bakom båten efter att den varit uppe och visat sig i ytan i ett par rullningar, därefter rakt ner i djupet och borta var han...kvar i båten stod en snopen engelsman (inkl mig & hans son) som precis tappat sitt livs öring, så kan de gå...i brist på fiske så byter jag krokar och sätter på en ring till på ny inköpta skedar, som fiskat riktigt bra sista tiden....

Read more...

lördag 25 augusti 2012

Två förväntansfulla..

engelsmän med i båten idag.. 4 för små öringar hittills, vi väntar på större..:-)

Read more...

söndag 19 augusti 2012

Regnbågs fiske

på jaktmarken Halleberg med Mattias, Camilla ,barnbarnen och deras två drevrar..inte ett napp, släpper snart loss en drever så de blir lite musik i väntan på hugg ;-)

Read more...

fredag 17 augusti 2012

Mattias

pojken, med en bock från i morse :-)...själv väntar jag tills jakten med drivande hund börjar...blir nog fiske någon dag i helgen om vindarna blir bra....

Read more...

onsdag 15 augusti 2012

Kanon fiske!!

5 godkända, 2 laxar & 3 öringar, 6.7 kg på topp, 4 fick åka med hem, 1 fettfena öring ca: 70 cm, 1 för liten öring, 5-6 gäddor, 1 stor asp, plus en mängd tappade och bomhugg, säkert mellan 15-20 rull-skrik idag..allt i strålande sol, sämre kan man ha de..:-)

Read more...

Lax nr:2

nu fick jag lov att drilla , å de gick ju bra , samma sked och djup..80 cm..

Read more...

Lax

86 cm , kom i ett dubbelhugg på riggarna, där den ena klev av,men den här fick Malin strida länge med..bra fart i den:-)

Read more...

Öring nr: 2

på Malin, riggen 19 m ner , sked, 74 cm fet och fin...

Read more...

Öring

på Malin, riggen, sked, 16 m ner..

Read more...

söndag 12 augusti 2012

3 damer ...

som väntar ivrigt på sin säsong, börjar ju närma sig , ska bli härligt att få höra dom ösa på igen..var ju ett tag sen sist, och som pojken sa efter ett kraftigt rullskrik... " faan, ett riktigt rull-skrik är ju nästan lika härligt som ett drever drev" ;-) blev inga mer blanka för Rickard igår, fisket stendog, förutom några gäddor till, han får snart en ny chans,, nu blir de handbolls finalen..

Read more...

lördag 11 augusti 2012

3 öringar,

alla under måttet, men den här höll naturligtvis måttet med råge..så Rickard väntar fortfarande på sin första godkända blank fisk...vi tar en snart...!!

Read more...

Rickard,

Malins pojk, åker med idag, han har drillat in en fin öring som var 1 cm för kort och tappat en bättre fisk, bägge på riggen och allt på en halvtimmes fiske, bra start..

Read more...

fredag 10 augusti 2012

Öring nr: 2

på Bosse, ytan, tomic 4" plugg, 72 cm..

Read more...

Öring!

Bosses första Väneröring , riggen, 5" DreamWeaver plugg, 10 m ner, en för liten öring och en tappad hittills..

Read more...

torsdag 9 augusti 2012

Full pott!!

Blev en öring oxå , även den på riggen och sked, åker in till Dalbergså och övernattar och nya tag imorgon..

Read more...

Lax nr:2

riggen igen , 2 laxar i baljan på 1 1/2 timme..bra start:-)

Read more...

Lax 6 kg

efter en timmas fiske small denna på , tog 230 fot i rusningen, 65 fot ner , sked, bra start på en strålande dag:-)

Read more...

tisdag 7 augusti 2012

Hård blåst..

idag , bröt redan kl 10 , 1 godkänd öring i dålig kondition som simmar vidare, var märkt och med stora sår kring märkningen..Team Flyt fiska skjortan av oss alla med full pott redan kl 0830, sett lite med skarv i år, men idag kom de ett gäng , och dom var många , svårt att uppskatta men säkert långt över 500 , vet inte om de var en hel koloni som blivit skrämd och lyft samtidigt , var alldeles svart i luften under ett långt tag..

Read more...

måndag 6 augusti 2012

Lax!

Riggen, sked , 15 m ner , 74 cm ...å regnet de öser ner fortfarande..

Read more...

Kvällsfiske..

med enbart riggarna, inte napp än..men däremot mycket regn...övernattar i Dalbergså med Laffen & Kim, och nya tag imorgon..

Read more...

onsdag 1 augusti 2012

Fallet löst & pengarna på väg!

Tacka vet jag PayPal ! 2 dagar efter att jag anmält stölden till PayPal, så var pengarna på väg tillbaks till mitt konto... Kan inte annat än att rekommendera PayPal . I alla väder så är nog PayPal att föredra vid utlandsköp över nätet i den mån det går , istället för direkt med bankkortet.. kan ju bara föreställa mig om svensk bank & polis skulle hanterat detta….hmm..är nog ingen hit ! I det här fallet räckte det med 1 mail till PayPal, och ett spärrat kort, så var de löst och pengarna på väg .. Snacka om säkerhet och snabb och god service.. Än finns de hopp..:)

Read more...

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails